پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس بهداشت پرتوهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، توصیه کرد: مردم در روزهای برفی آفتابی بدون وسایل حفاظتی بیرون نروند

کارشناس بهداشت پرتوهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، توصیه کرد: مردم در روزهای برفی آفتابی بدون وسایل حفاظتی بیرون نروند.




به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس علی مکارمی تصریح کرد: در روزهای برفی کریستال‌های برف به مانند آینه نور آفتاب را منعکس کرده و به چشم و پوست می‌تابند که برای محافظت از چشم‌ها حتما باید از عینک آفتابی استاندارد و برای پوست از پوشش مناسب و ضد اشعه uvاستفاده شود. 




کارشناس بهداشت پرتوهای  دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: لازم به ذکر است که بدانیم انواع مختلف پوشش سطح زمین میزان متفاوتی از اشعه UV را منعکس می‌کند.بطور مثال پوشش برف تا ۸۰درصد ، شن ساحلی ۱۵  و سطح آب دریا ۲۵ درصد اشعه UV را منعکس می کنند.




وی بیان کرد: عوارض پرتو فرابنفش خورشید برای چشم و پوست کودکان چندین برابر بزرگسالان است که همین امر، ضرورت استفاده از عینک آفتابی و پوشش مناسب، استفاده از کلاه و ضدآفتاب را برای کودکتان در نظر بگیرید. معمولا برای نوزادان از ضد آفتاب‌های فیزیکال که دارای فیلترهای فیزیکی هستند استفاده می‌شود.




مهندس مکارمی عنوان کرد: این ضد آفتاب حاوی زینک اکساید و تیتانیوم اکساید بوده و نور آفتاب را منعکس می‌کنند. برای بزرگسالان نیز ضد آفتاب‌های شیمیایی تجویز می‌شود که همین ضد آفتاب‌های موجود در بازار هستند. این ضد آفتاب‌ها جاذب اشعه‌اند.




وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد پرتو فرابنفش می‌تواند از ابرهای سبک عبور کند، گفت؛ 60 درصد پرتو فرابنفش بین ساعت 10 صبح و 4 بعدازظهر به زمین می‌رسد.




کارشناس بهداشت پرتوهای معاونت بهداشتی یادآور شد: به ازای هر 300 متر افزایش ارتفاع از سطح زمین، میزان پرتو فرابنفش 4 درصد افزایش می‌یابد که سایبان می‌تواند حدود 50 درصد پرتو فرابنفش را کاهش دهد.




مهندس مکارمی خاطر نشان کرد: به هم استانی‌ها بویژه کوهنوردان، اسکی بازان، کشاورزان و همه کسانی که در مواجهه با اشعه فرابنفش هستند توصیه میشود با توجه به شرایط جغرافیائی و اقلیمی استان ، الزامات و مقررات حفاظت در برابر تشعشعات خورشیدی را جهت جلوگیری از عوارض ناخوشایند مواجهه غیر اصولی و فراتر از حد مجاز جدی بگیرند.




ارسال خبر/ سید حسین رازیان